NDRORAD sourcesi [KODLARI] EKLENDİ : TIKLA
Selamun Aleyküm,
Bu konuda Android sistemler için geliştirilmiş olan RAT yani trojan ‘den bahsedeceğim. Android RAT ‘ın tarihçesi, gelişimi, kullanımı, ara yüzü ve neler yapabildikleri hakkında bilgi sahibi olacağız. Öncelikle bir Android telefonum olmadığı için denemesini yapamadım Bu nedenden dolayı teorik olarak paylaşmak ve dosyalarını vermek durumundayım. Umarım ilerleyen günlerde test videoları ve kullanımıyla ilgili geniş bilgiler içeren bir konu açarım.
Öncelikle dosya linki:
RAR ŞİFRESİ = stillborn
Video
AndroRAT - Android Sistemlerde Uzaktan Yönetim Aracı
ndroRAT, Java/Swing ve client için geliştirilen sunucu ile kontrol altına alınabilen uygulamadır.
AndroRAT: Android sistemler için geliştirilmiş bir RAT (trojan) projesidir.
AndroRAT üniversite projesi olarak yer almış ve 4 takıma ayrılarak geliştirilmiştir. Proje 1 ay içerisinde gerçekleşmiş, uygulamanın amacı uzaktan erişim sağlamak ve bilgileri elde etmek olmuştur.
Teknik Konular
1- Android uygulamalar için bağlantılı olarak karşı taraf ile dosya alışverişinde bulunabilir.
2- Android uygulama için ön yükleme sırasında başlangıç olarak çalıştırın. Böylece kullanıcı ile etkileşim gerekmez. ( IP veya port ile bağlantı yapsanız bile bunu gerçekleştirin )
3- Sunucu bağlantısı SMS veya çağrı ile karşı tarafa ulaşabilir. ( Bu yapılandırılabilir )
Kullanılabilir işlevler şunlardır:
- Kişilerin tüm bilgilerini alabilirsiniz.
- Arama günlüklerini görüntüleyebilirsiniz.
- Tüm mesajlarını görebilirsiniz.
- GPS/Ağ olarak konumunu görebilirsiniz.
- Mesajlaşıyorsa cevap atabilir veya silebilirsiniz.
- Telefon açıkken başkasını arayabilir ve kontrol altına alabilirsiniz.
- Kamerası ile resim çekebilirsiniz.
- Mikrofondan ses yayını yapabilirsiniz.
- Video çekebilirsiniz.
- Başkasına çağrı atabilirsiniz.
- Mobil tarayıcısı ile internete girebilirsiniz.
- Telefonu titreşim olarak aktife alabilirsiniz.
Dosyalar
Proje dosyaları aşağıdaki maddeleri içerir:
doc: Proje ile ilgili tüm bilgileri içerir.
Experiment: Telefon üzerinde yaptığınız deneyleri videolar halinde çekerek ulaşabileceğiniz yer.
src/Androrat: Android platformunun kaynak kodlarına erişebilirsiniz.
src/Androrat Server: Herhangi platformlarda çalıştırılabilir ve Java/Swing kaynak kodlarını içerir.
src/api: Projeler (müzik, çağrılar, videolar, formlar vb. ) api şeklinde içerir.
src/InOut: Temel protokol uygulamasıdır. İstemci ve sunucu için gerekli kaynak kodları yer alır.
Resimler
Başlıca Arayüz
Sunucu ile tüm yaptığınız eylemleri görüntüleyebilirsiniz. Bilgiler kısmından bağlantılı olduğunuz kişilerin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Bu aşamada telefonun SIM bilgilerini ve operatörü hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sağda, uzaktan bağlantı veya IP - Port gibi birçok şeyleri görüntüleyebilir ve yapılandırabilirsiniz. Bunların içerisinde izin seçenekleri de yer alıyor. Kısacası telefon sizin elinizde ve tüm kontrolleri siz yapabilirsiniz.
Diğer Sekmeler
Aşağıdaki iki ekranda ilk olarak kişileri görebilir, ikinci resimde ise coğrafi konumunu görüntüleyebilirsiniz. Eğer telefonunda rehberindeki kişinin resmini veya diğer bilgileri eklediyse bunları siz görebilirsiniz. Rehberdeki kişiye tıkladığınızda ona SMS atabilir veya çağrı atabilirsiniz. GPS veya ağ bağlantısı kullanarak Google üzerinden coğrafi konumunu öğrenebilirsiniz. Harita kısa sürede verileri aldıktan sonra yerini güncelleyecektir.
ŞİMDİ GELELİM KURULUMA
Bildiğiniz gibi Androrat uzun zamandır ortalıkta duruyor ben de 2-3 gün önce öğrendim baktım kimse derlememiş şimdiye kadar ben yapayım dedim kodu derleyip Türkçe diline çevirisini yaptım. APK dosyasını decompile edip içerisine kendi server adresinizi yazmanız gerekir. Bunun için detaylı bilgi şimdilik vermeyeceğim. Değiştirmeniz gereken tek şey server ip adresidir. APK içerisinde bulunan "micro.ole32.com" adresi benim deneme server adresimdir. Onu aratıp kendi adresinizle değiştirebilirsiniz.
Görüntü alma hariç bütün özellikler çalıştı. O sorunun da telefon modelinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum. tam olarak bilmiyorum şuan.
kullanılan dosyaların indirme bağlantıları:
https://developer.android.com/sdk/index.html
http://www.eclipse.org/downloads/
http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html
***********************************EDIT********** ********************
EDİT: COMPILE EDİLİŞİNİ VİDEO ÇEKTİM. İSTEYEN KENDİ COMPILE EDEBİLİR.
öncelikle bu programların kurulumunu anlatan ingilizce video : Tıkla
ve benim kaynak kodunu compile ettiğim yani derlediğim video aşağıdadır. videoda bazı kusurlar var alelacele çektim kusura bakmayın... birkaç güne tekrar çekip koyarım şimdilik idare edin [IMG]http://***********.org/forum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
kısaca yaptıklarımı anlatayım videodan kaynaklı sorun yaşamayın diye.
Eclipse'i açıyoruz ve ilk kez kullanacaklar için videoda gösterdiğim gibi "WINDOW" daha sonra "CUSTOMIZE PERSPECTIVE" menüsüne gelerek menüde eksik olan bir seçeneği aktif hale getiriyoruz. Bu seçenek bizim zaten hazır olan ANDRORAT projesini programa direk çalışır halde yüklememiz için gerekli olan seçenek yani : "Android Project from Existing Code"
Bu seçeneğe tik koyduktan sonra bunu menüde "FİLE" daha sonra "NEW" kısmında direk olarak görebiliriz.
"Android Project from Existing Code" seçeneğini açıp BROWSE butonuna tıklıyoruz ve zaten bir yere çıkarmış olduğumuz ANDRORAT arşivinden SRC daha sonra da ANDRORAT klasörünü seçip tamam butonuna tıklıyoruz.
Proje sol tarafa eklendikten sonra herhangi bir yere sağ tıklayıp ya da FİLE menüsünden IMPORT seçeneğine tıklayıp gene ANDRORAT klasöründen SRCnin içindeki ANDRORAT SERVER klasörünü seçip TAMAM a tıklıyoruz ve CLİENT-SERVER dan oluşan 2 projemiz Eclipse programına eklenmiş oluyor.
Projeler eklendi fakat bir sorun var, Clientin üzerinde ünlem işareti duruyor bunu da üzerine sağ tıklayıp PROPERTİES'i seçtikten sonra girdiğimiz JAVA BUILD PATH sekmesindeki JAR dosyalarını silip yerlerine ANDRORAT kaynak kodu içerisindeki APİ klasörünün içindeki jarların tümünü seçip ADD EXTERNAL JAR sekmesinden bunları projemize ekliyoruz.
Sırada APKyı otomatik çalışır hale getirmek var. Bunu da video ile birlikte verdiğim metin dosyasının içeriğini APK projemizin içindeki "LAUNCHER ACTIVITY.JAVA" dosyasının içeriği ile değiştirerek yapıyoruz ve hemen ardından no-ip ve port seçeneklerini düzenliyoruz.
Herşey tamam şimdi bu projeleri çıkartmak kaldı bunu da projelerin üzerlerine sağ tıklayarak EXPORT seçeneğinden yapıyoruz
ANDROID LAUNCHER isimli proje = APK server ( export yaparken Export Android Application)
ANDRORAT SERVER isimli proje = Java client ( export yaparken RUNNABLE JAR FİLE)
NOT: OLUŞACAK HERHANGİ BİR ŞEYDEN SORUMLU DEĞİLİM, HERKES KENDİ İŞLEDİĞİNDEN SORUMLUDUR.
0 yorum:
Yorum Gönder